Groepsaccommodatie Baexem

9
28
Groepen.nl logo

Deze theaterboerderij is net even anders: Noem het een culturele hangplek op het platteland. Bij deze groepsaccommodatie zijn voornamelijk groepen welkom die een aantal dagen samen ergens aan willen werken. Dat kunnen cursussen of workshops zijn, repetities voor theater- of muziekgezelschappen, teambuilding, trainingen enz. Toch kunnen ook families en vriendengroepen bij deze accommodatie terecht. Voor groepen (met overnachting) tot 30 personen.

Een inspirerende groepsaccommodatie in Limburg 

De groepsaccommodatie is niet luxe maar wel authentiek, origineel en inspirerend. Waar vroeger de koeien bij elkaar stonden, zitten nu mensen bij elkaar om naar een voorstelling, expositie of presentatie te kijken, aan een cursus-workshop deel te nemen, om te vergaderen, te repeteren of een feestje te vieren. Alle voorzieningen en benodigdheden hiervoor zijn aanwezig. En... 's nachts lig je te rusten op de voormalige hooizolder.

Maak samen diverse wandelingen


De boerderij ligt heel landelijk in een weiland. Vanaf de boerderij kun je naar 4 verschillende kanten een rondwandeling maken. Er zijn diverse fietsroutes.
Op 2 km afstand ligt Heythuysen, een dorp met een redelijk groot winkelcentrum. In Baexem zelf is een supermarkt, een bakker en een slager. De afstand naar de mooie, oude stad Roermond is 10 km. In het waterrijke gebied rondom Roermond vind je allerlei vormen van watersport.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie baexem

De ligging van "groepsaccommodatie baexem" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.