Groepsaccommodatie Arcen

9.5
16
Groepen.nl logo

Groepsaccommodatie gelegen aan de rand van de bossen. De accommodatie is zeer ruim opgezet. Zowel de accommodatie als de omgeving is uitermate geschikt voor een verblijf van een weekend of midweek. Er is plaats voor groepen van 8-16 personen. De groepsaccommodatie is aangepast zodat ook eventuele mindervalide groepsleden welkom zijn. 

Let op: Het organiseren van studenten-, vrijgezellen- of drinkfeesten is in deze accommodatie niet toegestaan. 

Een groepsaccommodatie in Limburg met veel speelvoorzieningen

Het gebouw is geheel gelijkvloers en bestaat uit een ruime woon/eetkamer met zithoek en grootbeeld tv, dvd speler en stereo installatie. De aparte keuken is praktisch ingericht. Er zijn 4 ruime slaapkamers met tweepersoonsbedden en met elk een eigen badkamer (douche, wastafel en toilet). Van deze 4 kamers zijn er 2 geschikt voor rolstoelgebruikers. Verder zijn er 2 slaapkamers met elk 2 stapelbedden en een aparte badkamer en apart toilet. Het geheel biedt voldoende privacy. Op het terrein is een tweede groepsaccommodatie, een ruim buitenterras, speeltoestellen, trampoline, speelveld en parkeergelegenheid. In de aparte recreatieruimte (delen met andere groep) is een tafeltennistafel, tafelvoetbalspel, reuze sjoelbak, dartbord en nog vele andere spellen. Deze recreatieruimte beschikt ook over een terras. Het zwembad ligt in de privétuin van de eigenaars. Indien je er gebruik van wenst te maken dan kun je dat ter plekke aanvragen. Dit is gedurende de zomermaanden in overleg mogelijk voor maximaal 1 uurtje per dag.

Samen het water op 

In de directe omgeving liggen de Kasteeltuinen van Arcen, Bierbrouwerij Hertog Jan, Thermaalbad Arcen en het nationaal park "de Maasduinen". In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld fietsen, wandelen, skaten, surfen, zeilen, laserschieten, (midget)golfen, bowlen, zwemmen, vissen, tennis, sauna, handboogschieten en paardrijden. Net over de grens liggen de steden Keulen en Düsseldorf en in de omgeving zijn diverse speeltuinen te vinden.Er zijn in Arcen en omgeving tevens veel mogelijkheden voor eten en drinken.

Vakantie in Limburg? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg
 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie arcen

De ligging van "groepsaccommodatie arcen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.