Groepsaccommodatie Afferden

9.5
35
Groepen.nl logo

Binnen is onder andere een bar met tapinstallatie (indien je hiervan gebruik maakt afname bier via accommodatie) professioneel ingerichte keuken, eigen bioscoop, diverse kamers die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Buiten kun je genieten op het terras van de boomgaard. Een grote weide rondom de groepsaccommodatie biedt ruimte voor sport en spel.

Een vakantiehuis in Limburg met bioscoop

In het eetgedeelte staat een "ouderwetse" bar en twee lange stamtafels. De locatie beschikt over een grote keuken. De woonkamer is ingericht met diverse zitjes en er is een flatscreen aanwezig. Verder vind je op de begane grond een bioscoop (tevens Netflix en Horizon), leestafel en een speelkamer voor de kinderen. De locatie heeft 14 kamers allemaal ingericht met boxspringbedden (opgemaakte bedden) en alle kamers met een eigen badkamer met bad/douche en toilet en voorzien van airconditioning en heeft 2 kamers welke geschikt zijn voor mindervalide. In totaal zijn er 9 kamers voor 2 personen, 3 kamers voor 3 personen en 2 kamers voor 4 personen. Aan zowel de voor als de achterzijde is er een groot terras voorzien van terrasmeubilair. Rondom de locatie is een grote speelweide met een schommel en trampoline. 

Samen picknicken in het park

Gelegen in het nationaal Park de Maasduinen op de uiterwaarden van de Maas in het Noord Limburgse Afferden. Verder zijn plaatsen als Venlo, Nijmegen, maar ook leuke plaatsen in Duitsland als Kleve, Kevelaar en Goch dichtbij deze locatie.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie afferden

De ligging van "groepsaccommodatie afferden" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.