Groepsaccommodatie Wehe den Hoorn

8.6
41
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is door vis- en vaarwater omsloten, midden in een van de oudst bewoonde gebieden van Nederland: noordwest Groningen.  Ruimte en 's nachts veel sterren. Deze boerderij uit 1831 biedt plaats aan groepen tot 25-41 personen en wordt aan de oost- en zuidzijde omgeven door tuin en terrassen. De Hoornster vaart, waarin 's zomers wordt gezwommen, ligt direct voor de deur. De boerderij biedt een prettige rookvrije ambiance voor een vakantie met familie, een weekendje-weg met vrienden of een reünie met oud-collega's. Ook voor schoolgroepen, mits onder begeleiding, geschikt. 

Een vakantiehuis in Groningen met authentiek karakter

Het authentieke karakter van de boerderij wordt versterkt door de originele gebinten. Een grote leefruimte met houtkachel en vloerverwarming. In de ruime open keuken is genoeg ruimte om te koken voor de hele groep, maar je kunt ook de catering laten verzorgen. Er kunnen ontbijt en lunchpakketten verzorgd worden of een eenvoudige maar lekkere maaltijd klaarzetten. En als je je een avond echt lekker culinair wilt laten verwennen, wordt er een kok die ter plaatse voor je geregeld. De accommodatie is geschikt voor maximaal 41 personen. De slaapkamers zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping (zie kamerindeling). Indien je gebruik wilt maken van meer 2-persoons kamers, kan er tegen een gereduceerde meerprijs ook de 3 B&B-kamers in het aangrenzende woonhuis voor je reserveren. Vanuit de keuken kom je op het terras met voldoende tafels en stoelen. In de ruime, omsloten tuin met volleybalnet, trampoline, tafeltennistafel, bevindt zich ook een overdekte schuur met barbecue.

Samen kanotochten maken tijdens je weekendje Groningen

De accommodatie is direct gelegen aan de Hoornster Vaart en heeft een eigen aanlegsteiger. Hier vandaan kun je eindeloze tochten maken met kano of marenboot. Kano's en fietsen zijn te huur. Ook is de accommodatie het startpunt van diverse wandel- en fietstochten door het prachtige Groninger Hoogeland. De Waddenzee ligt op 10 kilometer afstand. En wat denk je van een dagje naar Schiermonnikoog. Zelfs bij slecht weer hoeft u zich niet te vervelen; in de directe omgeving vind je bv Adventurepark Waddenfun. Verder is er natuurlijk de Zeehondencrèche in Pieterburen, het Pieterpad, Lauwersmeer en de stad Groningen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Groningen

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie wehe den hoorn

De ligging van "groepsaccommodatie wehe den hoorn" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.