Natuurhuisje in Onstwedde

3
Natuurhuisje.nl logo

Deze boerderij is uniek gelegen in het dal van de Ruiten Aa, Zuidoost-Groningen. Op het erf van het landgoed (circa drie hectare) staat aan de rand een pipowagen/tinyhouse. Er is een privé tuin met een prachtig vrij uitzicht over de weilanden naar het aangrenzende natuurgebied van Westerwolde. Naast en tegenover de pipowagen grazen de schapen. Dit compacte natuurhuisje is voorzien van alle gemakken. De sanitaire voorzieningen zijn op loopafstand in de boerderij. De kapschuur is verbouwd tot gemeenschappelijke ruimte. Bewonder de prachtige vergezichten en zonsondergangen en geniet van de privacy in de tuin met eigen vuurplek en barbecue. Hoe fijn is het om in de avond een vuurtje te stoken en alleen het geknetter van het vuur te horen onder het genot van een glaasje wijn? Je zal je ook verbazen over de hoeveelheid sterren bij een heldere avond. De boerderij is alleen hobbymatig in gebruik. Er is een kudde Drentse heideschapen (36 stuks), kippen, twee pony's en drie katten.

Bijzonderheden natuurhuisje in onstwedde

Badkamer (gedeeld met anderen), Barbecue, Flip-over, Internettoegang (WiFi), Keuken, Koel-/vriescombinatie, Speelweide, Tafeltennistafel, Terras, Terras (privé), Tuin, Tuin (omheind), Tuin (privé, verlicht), Tuinmeubilair, Vergaderingen, verwarming (elektrisch, CV), Berwarming (elektrisch), Wasdroger, Wasdroger (gedeeld met anderen), Wasmachine, Wasmachine (gedeeld met anderen), Tweepersoonsbed, Contactloos verblijf, Drinkwater, Toilet, Douche, Elektriciteit, Gas (/fornuis)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in onstwedde

De ligging van "natuurhuisje in onstwedde" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.