Natuurhuisje in Molenrij

4
Natuurhuisje.nl logo

De kleine hut is geschikt voor vier personen. De hut beschikt over de basisvoorzieningen. Luxe voorzieningen (vaatwasser, televisie en magnetron) vind je niet in dit natuurhuisje. Alle hutten liggen zo op het terrein dat ze veel privacy hebben en bijna allemaal wijds uitzicht over het land hebben. De hut heeft eigen sanitair en verwarming. De leefruimte heeft een eenvoudige keuken met koelkast, vierpits gasstel, koffiezetapparaat, potten, pannen en servies. Een eethoek en een vierpersoons slaapplateau (vier keer 80 x 200) maken de hut compleet. Kussens en eenpersoons dekbedden zijn aanwezig. Dekbedovertrek, hoeslaken, sloop en twee handdoeken zijn eventueel te huur. Op het eigen terras staan twee stoelen, een tuinbank, een tafel en natuurlijk een houtkachel.  Nationaal Park Lauwersmeer en eiland Schiermonnikoog is bij gasten erg geliefd, mede vanwege het grote badstrand. Lauwersoog is maar 13 kilometer. Het huisje ligt in een agrarisch gebied. Zie ook natuurhuisjes 36064 en 36065.

Bijzonderheden natuurhuisje in molenrij

Barbecue, Internettoegang (WiFi), Keuken, Kinderbed (x 2), Kinderstoel (x 2), Koel-/vriescombinatie, Parking, Speeltoestellen, Speelweide, Terras (privé), Tuin, Tuin (gedeeld), Tuinmeubilair, Verwarming (CV), verwarming (elektrisch, CV), Wasdroger (gedeeld met anderen), Wasmachine (gedeeld met anderen), Zandbak, Contactloos verblijf, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis), Badkamer, Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 5)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in molenrij

De ligging van "natuurhuisje in molenrij" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.