Groepsaccommodatie Midwolda

10
40
Groepen.nl logo

In de voormalige graanschuur van de statige herenboerderij uit Midwolda, in het gastvrij Groningen, staat een indoordorp bestaande uit 8 blokhutten voor een verblijf met maximaal 40 personen.

Een vakantieboerderij in Groningen met tennisbaan en indoor beachhal


Er is een goed ingerichte keuken met eetzaal. Ontspannen kun je met je groep in de loungeruimte met bar, banken, haard en tv. Er is voldoende dames en heren sanitair (zie kamerindeling). Er zijn veel mogelijkheden voor activiteiten dankzij de tennisbaan, sportveld en de indoor beachhal, op het terrein. In de omgeving vind je op slechts 900 meter afstand het strand en de jachthaven aan het Old Ambtmeer. Het terrein grenst aan het oerbos van landgoed Ennemaborg. Buiten zijn picknicktafels, een sportveld. De indoor beachhal heb je 2 uur per dag tot je beschikking. Kortom: Er is hier voor iedereen wat wils! 

Veel activiteiten tijdens je vakantie in Groningen


 Vanuit de lounge heb je zicht op het natuurgebied met o.a. reeën en de grauwe kiekendief. Binnen 20 minuten ben je in Groningen of in het historische Bourtange, Fontana Nieuweschans of in het mooie Duitse plaatsje Leer of de Meyerwerf in Emden. Op 900 meter ligt een groot meer van 800 ha. In het aangrenzende natuurgebied bij Landgoed Ennemaborgh kun je lekker wandelen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Groningen

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie midwolda

De ligging van "groepsaccommodatie midwolda" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.