Natuurhuisje in Matsloot

2
Natuurhuisje.nl logo

Dit rietgedekte natuurhuisje ligt midden in het natuurgebied “ de Onlanden”, in het buurtschap Matsloot. Het volledig ingerichte huisje is van alle gemakken voorzien. Het heeft een woonkamer met houtkachel. Het moderne keukenblok is voorzien van vaatwasser, oven, kookplaat en koelkast. Via een vaste trap bereik je de (open) vide met tweepersoons boxspring. Het huisje heeft een moderne badkamer met douche, toilet en wastafel. Aan de achterkant zit een eigen overkapping met loungeset waar je kunt uitkijken over het Koningsdiep (deze stroomt al vanaf de Middeleeuwen naast het huisje) en de ruime tuin. Vogels, konijnen, hazen en reeën zijn te spotten vanuit deze mooie plek, waar je ook de zon onder kan zien gaan. Vanuit het huisje wandel of fiets je zo het natuurgebied De Onlanden in. Ook kan je fijn vissen op het steigertje in de tuin. Het natuurhuisje staat op het erf van een woonboerderij. Op dit erf lopen 2 honden, 5 poezen en 10 kippen rond. De grote tuin is voor gezamenlijk gebruik.

Bijzonderheden natuurhuisje in matsloot

Open haard, Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Terras, Verwarming (CV), Afwasmachine, Tuindeuren, Speelweide, Berging, Terras (overdekt), Internet, Tuin (privé, verlicht), Berwarming (elektrisch), Tuin (gedeeld), Terras (gemeenschappelijk), Airco, verwarming (elektrisch, CV), Keuken, Parking (x 3), Tweepersoonsbed, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis), oven, Houtkachel

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in matsloot

De ligging van "natuurhuisje in matsloot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.