Natuurhuisje in Lucaswolde

20
Natuurhuisje.nl logo

Op het terrein is een vuurplaats waar men gezellig een kampvuurtje kan maken. Er is veel ruimte voor kinderen om hutten te bouwen of op de trampoline te springen, met onze pony Tequila te knuffelen, kippetjes voeren, kakelverse eitjes zelf te rapen. Op fietsafstand is er het blote voetenpad waar kinderen vaak geen genoeg van krijgen.Vanuit de blokhut kun je mooie wandelingen maken, ons weiland heeft een eigen wandelpad dat mede mogelijk is gemaakt door Routebureau Groningen en opgenomen is in het wandelknooppuntennetwerk. Tevens kun je bij ons door ons zelf uitgezette verrassingsfietsroutes van diverse lengtes fietsen. Wandelroutes als Pettenpad, Melle's pad, Pebe's pad, Abel Tasmanpad, Kale Jonkerpad, Witte Nonnenpad, Leedaanzeggerspad en het prachtige Curringheveld zijn allemaal in de directe omgeving.Er is Wifi aanwezig, maar ons motto is: “in het bos is geen wifi maar wel een betere verbinding”.

Bijzonderheden natuurhuisje in lucaswolde

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Koel-/vriescombinatie, Flipperkast , Keuken (gedeelde met anderen), Toilet, RV aansluiting, Douche, Warm water

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in lucaswolde

De ligging van "natuurhuisje in lucaswolde" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.