Schip Groningen

8.8
12
Groepen.nl logo

Waar vroeger vers gevangen kabeljauwen lagen te spartelen, kunt u vandaag de dag heerlijk slapen. Dit 90 jaar oude schip wordt het jaar rond gebruikt voor zeilvakanties en stedentrips. De authentieke, nautische sfeer garandeert een unieke locatie voor uw uitstapje. Is de Martinitoren u te hoog? Klim dan onder begeleiding de mast in en bekijk de stad eens van een kant die weinig anderen zagen.

Schip midden in de stad Groningen" title="Vakantiehuizen in Groningen">Groningen


Dit schip ziet er aan de buitenkant uit als een piratenschip van weleer. Benedendeks echter, is het schip van alle gemakken voorzien. De sanitaire ruimtes hebben een glittervloer en elke kooi is voorzien van een USB-aansluiting zodat de moderne piraat zijn of haar telefoon kan opladen. Bij goed weer hebben we een bar aan dek. Begint het te regenen, dan overdekken we het terras en wordt het koud of laat, dan kunt u uw avond in het ruim voortzetten.

Ontdek samen de highlights van Groningen


De binnenstad van Groningen is omsingeld door de Diepenring. Aan de Westkant, tussen de statige huizen, winkels, restaurants en cafés, ligt de Jantje. Het schip draagt bij aan en is onderdeel van het historische karakter van de stad; een bezienswaardigheid op zich!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Groningen

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging schip groningen

De ligging van "schip groningen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.