Natuurhuisje in Alteveer

2
Natuurhuisje.nl logo

Dit prachtige natuurhuisje ligt heel landelijk en heeft vrij uitzicht over het omringende Grunneger land. Hier beleef je de seizoenen ten volle en is het bijna dagelijks genieten van prachtige wolkenluchten en vlammende zonsondergangen. Rondom is er volop ruimte en heb je alle vrijheid. Het huisje is omringd door gras- en akkerlanden, met zicht op de Tichelberg, een restant van een keileembult uit de laatste ijstijd. Er is gratis WiFi. Het is comfortabel ingericht met een handige keuken, een eethoek, een tweepersoons boxspringbed en een eigen badkamer. Buiten een terras en diverse barbecue-mogelijkheden. De ruimte is geschikt voor maximaal twee personen. Er kan naar keuze geboekt worden met of zonder ontbijt. Ook een lunch, lunchpakket of 3-gangenmenu verzorgen we met plezier. Honden zijn welkom, mits ze sociaal zijn naar mensen en andere dieren, maar met uitzondering van ongecastreerde reuen. Onze locatie is 100% rookvrij, dat geldt ook voor de directe omgeving van B&B / huis.

Bijzonderheden natuurhuisje in alteveer

Airco, Barbecue, Hondenschaal, Internettoegang (WiFi), Koel-/vriescombinatie, Terras (privé), Tuin (gedeeld), Tuin (omheind), Tuinmeubilair, Verwarming (CV), Contactloos verblijf, Tweepersoonsbed, Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 2), Fietsen beschikbaar (gratis)(x 2)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in alteveer

De ligging van "natuurhuisje in alteveer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.