Vakantieboerderij Winterswijk

8.7
18
Groepen.nl logo


Deze boerderij bestaat uit 3 ruime woonkamers waarvan er één is ingericht als eetkamer. De grote woonkamer beschikt over een HD-TV en een open haard. De tweede woonkamer is voorzien van een smart-TV.

Scholtenboerderij in Gelderland met ruime tuin en erf

De ruime keuken is onder andere voorzien van een 5-pits inductiekookplaat, 2 koelkasten een vrieskist en een vaatwasser. Er zijn 7 slaapkamers met in totaal 18 slaapplaatsen (7 x 2-persoonsbedden en 4 x 1-persoonbedden). Het gehele huis is voorzien van cv. De slaapkamers zijn voorzien van rolhorren. De sanitaire ruimtes zijn recentelijk vernieuwd, de woning beschikt over 3 toiletten en 3 stortdouches. In de recreatieruimte in het achterhuis bevinden zich een sjoelbak, tafeltennistafel en een dartboard. Het terras beschikt over 2 royale picknicktafels, een parasol en vuurkorf. Begin 2019 is tevens een overdekte buitenzitplaats gerealiseerd.

Er is een verplaatsbare houtskool-BBQ aanwezig. Voor de open haard en vuurkorf is brandhout te verkrijgen (1 mand gratis). Voor de jongste jeugd zijn er een glijbaan, wip en schommel. Daarnaast zijn er skelters, fietsjes en een traptractor.

Perfecte uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten 

De (rookvrije) accommodatie ligt in een van de meest bosrijke gebieden van de Achterhoek. De boerderij ligt 500 meter van het recreatie- en natuurgebied de Bekendelle, dat zo typerend is voor de omgeving van Winterswijk. Het gebied rond Winterswijk is rijk aan fiets- en wandelroutes, waarvan verschillende de landsgrenzen overschrijden met het naburige Duitsland. In het achterhuis kunnen meegebrachte fietsen worden gestald.

Huisje huren in Gelderland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Winterswijk

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij winterswijk

De ligging van "vakantieboerderij winterswijk" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.