Natuurhuisje in Wijchen

2
Natuurhuisje.nl logo

In Wijchen kun je aan - in - en óp het water van het Wijchens Ven genieten. Wat dacht je van lunchen op een fluisterstil varend terras? Een sfeervol natuurhuisje met prachtig uitzicht over het water en een roeibootje staan tot jouw beschikking (m.u.v. 1/4 tot 15/6). Het natuurhuisje heeft een binnenruimte van 4 x 5 meter en een (verwarmd) terras van 15 m2. Het natuurhuisje ligt direct aan het water, waarin je ook kunt zwemmen. Je slaapt op een 2 persoons slaapbank + topper. (155 x 210 cm). Het natuurhuisje heeft een basic keukenblokje; koffie/thee voorziening, kookplaatje, kleine combi magnetron en koelkast. Op de vlonder is een buitendouche met (beperkt) warm en koud water. Op onze prachtige locatie van 13000 m2 vind je 1 safarilodge, 1 woonhuis op 40 m. afstand, 1 tuinhuis en 1 schuur op 50 m. afstand van het tuinhuis met daarin een voor jullie gereserveerd toilet en de douche. Bij het tuinhuis zelf is er ook een buitendouche. Op het terrein komen ook groepen bijeen om te vergaderen.

Bijzonderheden natuurhuisje in wijchen

Open haard, Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Terras, Speelweide, Tuindeuren, Berging, Tuin (omheind), Terras (overdekt), Internet, Tuin (privé, verlicht), Wasmachine (gedeeld met anderen), Berwarming (elektrisch), Tuin (gedeeld), Meertje, Terras (gemeenschappelijk), Wasdroger (gedeeld met anderen), Vergaderingen, verwarming (elektrisch, CV), Flip-over, Badkamer (gedeeld met anderen), Keuken (gedeelde met anderen), Keuken, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis), Fietsen beschikbaar (gratis), Fietsen beschikbaar (tegen betaling), Slaapbank

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in wijchen

De ligging van "natuurhuisje in wijchen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.