Vakantievilla Voorthuizen

10
20
Groepen.nl logo

Deze zeer royaal uitgevoerde vakantievilla staat op een recreatielandgoed en is geschikt voor maar liefst 20 personen! In de vakantievilla bevinden zich o.a. 7 slaapkamers, een luxe keuken, 3 tv's, dvd-speler, eigen recreatiegebouw, omheinde tuin en een woonkamer met open haard. 

Een vakantievilla in Gelderland met veel speelvoorzieningen

Tijdens je verblijf heb je alle rust die je wilt, maar je hoeft je geen minuut te vervelen als je wat meer activiteiten zoekt. Het recreatielandgoed heeft uitgebreide recreatieve faciliteiten voor sport, spel en ontspanning zoals fietsverhuur, een binnen en buiten zwembad, speeltuinen, bowlingbanen, tennisbaan, voetbalkooi, viswater en een wasserette. In het restaurant kun je genieten van specialiteiten.

Activiteit is er genoeg, op het park en in de omgeving. Vanuit het park kun je bijvoorbeeld fietsen en wandelen. Plan een bezoekje naar Paleis het Loo, het Kröller-Müller Museum of Park de Hoge Veluwe. De kinderen kunnen zich zeker vermaken in de Juliana Toren, Schateiland, Monkey Town of het Klimbos!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland voor een weekendje weg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla voorthuizen

De ligging van "vakantievilla voorthuizen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.