Vakantievilla Extra Toegankelijk | 8-12 Pers.

10
12
Deijsvogel.nl logo

✓ Gloednieuw: In gebruik vanaf mei 2022!

Onze geschakelde vakantievilla's zijn geschikt voor maximaal 12 personen; optimaal voor een groot gezin en/of een familiegroep. Met een totaal oppervlakte van maar liefst 140 m² heb je alle leefruimte om samen te genieten. De woonkamer van deze vakantievilla is sfeervol ingericht en beschikt onder andere over een flatscreen televisie. De open woonkeuken biedt plaats aan o.a. een Nespresso apparaat, een combimagnetron en een vaatwasser. Kortom; alle gereedschappen voor een heerlijke lunch of diner staan tot je beschikking!

De vakantievilla biedt maar liefst vijf slaapkamers, waarvan vier met een tweepersoonsbed en één familiekamer met een ruime bedstee en twee eenpersoonsbedden, elk met een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. Tevens is er één slaapkamer en een badkamer rolstoelvriendelijk. Op de gang vind je nog een apart toilet. Het buitenleven is ook goed gefaciliteerd met een ruim terras met terrasmeubilair. Vanzelfsprekend beschikt de villa over vloerverwarming, WiFi en parkeergelegenheid voor uw auto's.

Het organiseren van studenten-, vrijgezellen-, of drinkfeesten is in deze villa niet toegestaan. 

Boekingsinformatie

Ligging vakantievilla extra toegankelijk | 8-12 pers.

De ligging van "vakantievilla extra toegankelijk | 8-12 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.