Groepsvilla Extra Toegankelijk | 24 Pers.

10
24
Deijsvogel.nl logo

✓ Gloednieuw: In gebruik vanaf mei 2022!

Deze prachtige 24-persoons groepsvilla heeft een totaal oppervlakte van maar liefst 280 m². De woonkamers zijn erg ruim en bieden met flatscreen tv's voldoende leef- en ontspanningsruimte voor het gehele gezelschap, een fijne plek om met de familie te genieten. Aan weerskanten bevindt zich een ruime woonkeuken, welke voorzien is van alle gemakken voor grote groepen. Tevens is er een Nespresso apparaat, combimagnetron en vaatwasser aanwezig in beide keukens.

In totaal bevinden zich in deze villa maar liefst tien slaapkamers, waarvan er zes uitgerust zijn met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. Ook zijn er twee familiekamers, bestaande uit een ruime bedstee en twee eenpersoonsbedden voor in totaal dus vier personen. Ook deze kamers hebben een eigen badkamer. Tot slot is er één slaapkamer geschikt voor gebruik van een rolstoel, met ensuite een aangepaste badkamer. Daarnaast zijn er nog twee aparte toiletten aanwezig.

Buiten de groepsvilla vind je een groot terras met terrasmeubilair, waar je met de hele familie samen kunt ontbijten, lunchen of dineren. De groepsvilla beschikt verder over WiFi en parkeergelegenheid voor uw auto's.

Let op: Het organiseren van studenten-, vrijgezellen-, of drinkfeesten is in deze groepsvilla niet toegestaan.

Boekingsinformatie

Ligging groepsvilla extra toegankelijk | 24 pers.

De ligging van "groepsvilla extra toegankelijk | 24 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.