Villa Vogelveld | 6-8 Pers.

8.7
8
Deijsvogel.nl logo

✓ GLOEDNIEUW: In gebruik vanaf november 2021!

In deze luxe Villa Vogelveld ontbreekt het jullie werkelijk aan niets. In totaal geniet je van bijna 125 m² woonoppervlakte met twee gezellige woonruimtes. Dineren kan gezellig aan de lange tafel in de keuken met uitzicht op één van de twee gemeubileerde terrassen. De open keukens zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien, o.a. met een Nespresso apparaat, koffiezetapparaat, combimagnetron en vaatwasser. Doordat het een geschakelde woning betreft, is alles dubbel en extra ruim opgezet. In alle luxe samen genieten van het Veluwegevoel!

In de geschakelde woning bevinden zich 4 slaapkamers en 2 badkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een fijn tweepersoons boxspringbed of twee losse boxsprings. De badkamers hebben een inloopdouche en wastafel. Tevens bevinden zich in de woning twee aparte toiletten. De (elektrische) fietsen stal je gemakkelijk in je eigen berging die buitenom bereikbaar is.

Tot slot tref je buiten twee ruime terrassen aan, waarvan één overdekt door een stoere veranda. Tevens is er terrasmeubilair aanwezig voor 8 personen. Jouw verblijf in deze luxe Villa Vogelveld is inclusief WiFi én vanzelfsprekend centrale verwarming. Je kunt de auto bovendien kosteloos parkeren bij de 8-persoons villa.

Boekingsinformatie

Ligging villa vogelveld | 6-8 pers.

De ligging van "villa vogelveld | 6-8 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.