Vakantiehuis Voorthuizen

10
6
Groepen.nl logo

Verblijf comfortabel in deze compleet ingerichte en luxe villa voor 6 personen met 3 slaapkamers tijdens een weekendje weg op de Veluwe of vakantie in Nederland. 

Luxe 6-persoons villa op de Veluwe

Deze luxe, ruime en hedendaagse villa is geschikt voor 6 personen en ligt vlak bij alle parkvoorzieningen. Met een sfeervolle zit- en eethoek met een televisie en een compleet ingerichte keuken ben je van alle gemakken en comfort voorzien. De keuken is o.a. voorzien van een vaatwasser, koelvriescombinatie en combimagnetron. De sfeervolle gashaard, waar je zowel binnen als buiten van kunt genieten, maakt je verblijf extra bijzonder. Tevens ontvang je de sleutels van de Finse Grillkota, hier kan je heerlijk vertoeven voor een indoor barbecue. Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezelschap van 6 personen. Twee slaapkamers bieden twee eenpersoonsbedden. De derde slaapkamer beschikt over een stapelbed. Verder is er een badkamer met ruime douche en een apart toilet aanwezig. De Veluwe Villa is zeer luxe, modern en volledig in Veluwse sferen ingericht. Buiten geniet je vanaf je overdekte terras van een schitterend uitzicht over de weilanden.

Veluwe in de achtertuin

In de directe omgeving vind je de prachtige bossen en weilanden van de Veluwe. Geniet van een lange wandeling of maak een fietstocht. Ook zijn in de omgeving verschillende attractieparken aanwezig zoals Koningin Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium. Daarnaast ben je binnen 30 minuutjes in de bruisende winkelplaatsen Amersfoort of Apeldoorn. 

Bekijk ook andere groepsaccommodaties in Voorthuizen.

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis voorthuizen

De ligging van "vakantiehuis voorthuizen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.