Vakantiehuis Voorthuizen

10
6
Groepen.nl logo

Verblijf comfortabel in dit chalet voor 6 personen met 3 slaapkamers tijdens een weekendje weg op de Veluwe of vakantie in Nederland. Je verblijft op de camping van een vakantiepark!

Comfortabel chalet voor 6 personen op de Veluwe

Dit ruime chalet biedt plaats aan 6 personen en is sfeervol ingericht met robuuste houten meubels. Bij binnenkomst springt de zonverlichte woonkamer meteen in het oog. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met een televisie. Verder beschikt de Veluwelounge over een keuken met o.a. een vaatwasser, koelvriescombinatie en combimagnetron en een badkamer met een toilet, wastafel en douche. De veranda van dit chalet heeft een glazen schuifwand. Zo heb je echt een buiten woonkamer, een heerlijke plek om te genieten! Naast het chalet is een eigen parkeerplaats voor de auto. Het chalet heeft drie slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een hoger gelegen loft voor twee personen. Het chalet bevindt zich op een rustig gedeelte van het park. Vanaf uw veranda of omheinde tuin heeft u een prachtig uitzicht op de Veluwse bossen.

In dit chalet is het plaatsen van een kinderbed niet mogelijk.

Veluwe in de achtertuin

In de directe omgeving vind je de prachtige bossen en weilanden van de Veluwe. Geniet van een lange wandeling of maak een fietstocht. Ook zijn in de omgeving verschillende attractieparken aanwezig zoals Koningin Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium. Daarnaast ben je binnen 30 minuutjes in de bruisende winkelplaatsen Amersfoort of Apeldoorn. 

Bekijk ook andere groepsaccommodaties in Voorthuizen.

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis voorthuizen

De ligging van "vakantiehuis voorthuizen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.