Vakantiehuis Voorthuizen

10
6
Groepen.nl logo

Verblijf in een stijlvolle en luxe villa voor 6 personen met een privé sauna tijdens een weekendje weg op de Veluwe of vakantie in Nederland. 

Luxe 6-persoons villa met privé sauna op de Veluwe

De stijlvolle Veluwe Villa biedt plaats aan 6 personen, is uitermate luxe en modern ingericht en werkelijk van alle gemakken voorzien. De villa beschikt over een sfeervolle woon- en eetkamer en een compleet ingerichte keuken met o.a. een vaatwasser en combimagnetron. De zithoek is extra gezellig dankzij de sfeervolle gashaard, waar je zowel binnen vanuit een comfortabele bank als buiten op het overdekte terras van kunt genieten. De Veluwe Villa heeft verder drie slaapkamers (twee met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed), een ruime badkamer en een apart toilet. De echte eyecatcher van de villa is de fijne buitensauna, helemaal voor je zelf. De houtgestookte sauna heeft een luxe afwerking en is compleet ingericht met zit- en ligbanken. Tevens beschikt de afgesloten saunaruimte over een buitendouche (van november t/m februari afgesloten ivm nachtvorst).

Veluwe in de achtertuin

In de directe omgeving vind je de prachtige bossen en weilanden van de Veluwe. Geniet van een lange wandeling of maak een fietstocht. Ook zijn in de omgeving verschillende attractieparken aanwezig zoals Koningin Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium. Daarnaast ben je binnen 30 minuutjes in de bruisende winkelplaatsen Amersfoort of Apeldoorn. 

Bekijk ook andere groepsaccommodaties in Voorthuizen.

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis voorthuizen

De ligging van "vakantiehuis voorthuizen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.