Vakantiehuis Voorthuizen

10
6
Groepen.nl logo

Verblijf in deze gezellige gezinsbungalow voor 6 personen tijdens een weekendje weg op de Veluwe of vakantie in Nederland. Tijdens je vakantie verblijf je op de camping van een vakantiepark.

Gezellige gezinsbungalow voor 6 personen

Bungalow Zeumeren is geschikt voor 6 personen en ingericht met een sfeervolle woonkamer met televisie en een moderne keuken met een vaatwasser, combimagnetron en koelvriescombinatie. Daarnaast bevindt zich in de 6-persoons bungalow een badkamer met een douche en wastafel, een apart toilet en drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer heeft een tweepersoonsbed door middel van twee eenpersoonsbedden. Buiten tref je een ruime tuin en een fijn terras met terrasmeubilair en een parasol. Ook in de winter kan je prima verblijven in de bungalow, aangezien er centrale verwarming aanwezig is. Bungalow Zeumeren bevindt zich op een autovrij gedeelte van het park: je auto kan je parkeren op de nabijgelegen parkeerplaats.

Veluwe in de achtertuin

In de directe omgeving vind je de prachtige bossen en weilanden van de Veluwe. Geniet van een lange wandeling of maak een fietstocht. Ook zijn in de omgeving verschillende attractieparken aanwezig zoals Koningin Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium. Daarnaast ben je binnen 30 minuutjes in de bruisende winkelplaatsen Amersfoort of Apeldoorn. 

Bekijk ook andere groepsaccommodaties in Voorthuizen.

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis voorthuizen

De ligging van "vakantiehuis voorthuizen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.