Groepsvilla | 22 Pers.

9
22
Deijsvogel.nl logo

GLOEDNIEUW: In gebruik vanaf Augustus 2021!

Midden op ons Recreatielandgoed bevindt zich onze allernieuwste villa met daarin 9 slaapkamers en een grote groepsruimte voor maar liefst 22 personen. Er zijn in totaal 7 slaapkamers voor 2 personen én 2 familiekamers voor 4 personen met een stapelbed. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er nog een apart toilet aanwezig. Buiten de groepsvilla vind je een groot terras met terrasmeubilair. De groepsvilla beschikt verder over WiFi en parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

De groepsvilla is stijlvol en modern ingericht en voorzien van alle luxe, zoals onder andere een volledig uitgeruste keuken met twee vaatwassers en ovens, een ijs- en koelkast en ruime kookplaat. Uitgebreid genieten van het ontbijt, lunch of diner kan aan de lange tafels. Tevens vind je in de groepsvilla een ruime zithoek met grote flatscreen TV. Tot slot is er een hoek voor presentaties, games op de playstation (4 controllers) en relaxen met een beamer en groot scherm. 

Natuurlijk kun je tijdens je verblijf genieten van alle faciliteiten van de IJsvogel, zoals de verse broodjesservice van Bakker Piet als aanvulling op jouw reservering. Heerlijk samen genieten op de Veluwe!

Het organiseren van studenten-, vrijgezellen-, of drinkfeesten is in deze groepsvilla niet toegestaan.

Boekingsinformatie

Ligging groepsvilla | 22 pers.

De ligging van "groepsvilla | 22 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.