Villa Vogelveld Luxe Sauna + Jacuzzi | 4 Pers.

8.7
4
Deijsvogel.nl logo

✓ GLOEDNIEUW: In gebruik vanaf de zomer van 2021!

In deze luxe Villa Vogelveld ontbreekt het jou werkelijk aan niets. Met in totaal bijna 70 m² aan woonoppervlakte kun je hier optimaal genieten van een gezellige zithoek met flatscreen tv en een eethoek voor het hele gezelschap. De open keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien, met o.a. een Nespresso apparaat, koffiezetapparaat, combimagnetron en vaatwasser.

Aangrenzend aan beide ruime slaapkamers bevindt zich een ensuite badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een fijn tweepersoons boxspringbed (helaas is het plaatsen van een kinderbedje niet mogelijk in de slaapkamers). De ensuite badkamers hebben een inloopdouche, wastafel en toilet. Tot slot geniet je van een fijne infrarood sauna binnen én een privé jacuzzi buiten. De (elektrische) fietsen stal je gemakkelijk in je eigen berging.

Buiten tref je een ruim terras met terrasmeubilair voor 4 personen. Hier geniet je van veel rust en privacy. Jouw verblijf in deze luxe Villa Vogelveld is inclusief WiFi én vanzelfsprekend centrale verwarming. Je kunt de auto bovendien kosteloos parkeren bij de 4-persoons villa met privé wellness.

Boekingsinformatie

Ligging villa vogelveld luxe sauna + jacuzzi | 4 pers.

De ligging van "villa vogelveld luxe sauna + jacuzzi | 4 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.