Villa Vogelveld Jacuzzi | 4-6 Pers.

8.6
6
Deijsvogel.nl logo

Deze luxe vakantievilla van ca. 70 m² staat op een fijne plek bij Recreatielandgoed De IJsvogel. De villa is geschakeld en geschikt voor maximaal 6 personen. In de villa ontbreekt het jullie werkelijk aan niets. Er is een woonkamer met sfeervolle zithoek met flatscreen tv, een eethoek, een luxe uitgeruste keuken, drie slaapkamers met boxspringbedden, een badkamer met inloopdouche en een separaat toilet te vinden. Ook een overdekt buitenterras met terrasmeubilair ontbreekt niet bij de vakantievilla. Nadat je de Veluwe hebt ontdekt, kun je bovendien heerlijk ontspannen in de Privé Jacuzzi!

De keuken beschikt over een Nespresso apparaat, koffiezetapparaat, combimagnetron en vaatwasser. De slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoons boxspringbed en vier eenpersoons boxspringbedden, een aantal accommodaties zijn voorzien van stapelbedden. Ook kun je gebruik maken van WiFi en vanzelfsprekend is er centrale verwarming aanwezig in de vakantievilla voor 6 personen met jacuzzi.

Let op: de inrichting en/of indeling kan onderling verschillen.

Boekingsinformatie

Ligging villa vogelveld jacuzzi | 4-6 pers.

De ligging van "villa vogelveld jacuzzi | 4-6 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.