Villa Vogelveld - Extra Toegankelijk | 4 Pers.

8.7
4
Deijsvogel.nl logo

✓ GLOEDNIEUW: In gebruik vanaf de zomer van 2021!

Welkom in onze rolstoelvriendelijke Villa Vogelveld. Deze luxe vrijstaande villa heeft een oppervlakte van ca. 70 m² en biedt plaats aan 4 personen. De extra ruime woonkamer heeft een gezellige zithoek met flatscreen tv en een eethoek voor het hele gezelschap. De open keuken is compleet ingericht met o.a. een Nespresso apparaat, koffiezetapparaat, combimagnetron en vaatwasser. Villa Vogelveld beschikt over twee slaapkamers, beide met een luxe tweepersoons boxspring. De extra ruime badkamer is voorzien van alle gemakken voor rolstoelgebruikers, met een inloopdouche met douchezitje en de handige beugels. Tevens is er een apart toilet aanwezig in de villa.

Via de dubbele tuindeuren in de kamer kom je op het overdekte terras met terrasmeubilair voor 4 personen. Hier geniet je van veel rust en privacy. Jouw verblijf in Villa Vogelveld is inclusief WiFi én vanzelfsprekend centrale verwarming. Je kunt jouw auto bovendien parkeren bij de villa. Tevens is er een inpandige buitenberging beschikbaar, die buitenom bereikbaar is. Elke woning heeft een luxe uitstraling en een uniek design voor de inrichting.

Boekingsinformatie

Ligging villa vogelveld - extra toegankelijk | 4 pers.

De ligging van "villa vogelveld - extra toegankelijk | 4 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.