Vakantiehuis Voorthuizen

10
12
Groepen.nl logo

Verblijf tijdens je vakantie met 12 personen in stijl in twee vakantievilla's op dit recreatiepark. Deze villa's zijn centraal gelegen op het park. Op loopafstand kun je een drankje drinken, een balletje gooien op de bowlingbaan, lekker zwemmen in binnen- of buitenzwembad, of natuurlijk lekker spelen in een van de speeltuinen. Voor kinderen is het ideaal. Tijdens alle schoolvakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd. In het theater worden vaak optredens gegeven door muzikanten.

Groepsaccommodatie op de Veluwe met twee Finse grill kota's 


Je komt binnen in de ruime en lichte woonkamer/woonkeuken. In de woonkamer is een sfeervolle wandhaard aanwezig waar je zowel binnen als buiten van kunt genieten. Vanuit hier is er toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en apart toilet. Twee slaapkamers hebben twee 1-persoons boxspringbedden. De derde slaapkamer heeft een stapelbed met lattenbodem. De badkamer heeft een ruime douche (80 x 100 cm) met glazen schuifdeur, zwevend toilet en badmeubel. 
En dat alles dus keer twee! Hoe luxe is dat! Buiten heb je ruimte genoeg voor lange gezellige avonden op het terras. En... bij deze twee villa's is een Finse Grill Kota aanwezig! Een sfeervol houten huisje waar je de avonden prima kunt doorbrengen en ook nog eens een hapje kunt eten van de grill!

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten


In de directe omgeving vind je de weilanden en uitgestrekte bossen waar je urenlang kunt wandelen of fietsen. Verschillende attractieparken zoals Koningin Julianatoren, Apenheul, Dolfinarium en leuke winkelplaatsen zoals Apeldoorn en Amersfoort vind je binnen ongeveer ''30 auto minuutjes''. Op 10 minuten fietsen in de nabije omgeving van het park, bevindt zich recreatieplas Zeumeren met een indoor speelparadijs Schateiland, een prachtige 18-holes golfbaan en het dorp Voorthuizen.

Bekijk ook de andere 

groepsaccommodaties op de Veluwe

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis voorthuizen

De ligging van "vakantiehuis voorthuizen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.