Vakantievilla Voorthuizen

10
24
Groepen.nl logo

Deze luxe vakantievilla in Voorthuizen is geschikt voor 24 personen, bestaande uit 2 geschakelde vakantievilla's voor elk 12 personen! 

Een groepsaccommodatie in Gelderland, gelegen op een park

Je hebt de beschikking over een sfeervolle woonkamer met veel leefruimte. Je kunt met de hele groep gezamenlijk eten en verblijven in de leefruimte.   De twee open woonkeukens beschikken elk over een Nespresso apparaat, koffiezetapparaat, combimagnetron en vaatwasser. De Groepsvilla heeft 10 slaapkamers (waarvan 8 tweepersoons en 2 familiekamers met ruime bedstee en 2 separate bedden), 10 badkamers met inloopdouche en toilet. Twee extra toiletten. Door middel van het openen van de brede dubbele hoteldeuren is deze groepsvilla via het eetgedeelte te koppelen. Het terras is via openslaande tuindeuren te bereiken. Het recreatielandgoed heeft uitgebreide recreatieve faciliteiten voor sport, spel en ontspanning zoals fietsverhuur, een binnen en buiten zwembad, speeltuinen, bowlingbanen, tennisbaan, voetbalkooi, viswater en een wasserette. In het restaurant kun je genieten van specialiteiten.

Samen struinen door de Veluwe

De Veluwe biedt met haar bossen, heidevelden, zandvlakten, landgoederen en weidegronden heel veel mogelijkheden om te fietsen, wandelen en paardrijden. Wil je er een dagje op uit trekken met het hele gezin, met zijn tweetjes of de hele familie? Je zult echt tijd te kort komen door de vele mogelijkheden.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla voorthuizen

De ligging van "vakantievilla voorthuizen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.