Groepsvilla | 24 Pers.

8.7
24
Deijsvogel.nl logo

De 24-persoons groepsvilla heeft een totaal oppervlakte van 280 m². De sfeervolle woonkamers met flatscreen tv's bieden voldoende leefruimte, zodat je hier gezellig met de hele familie kunt samen zijn. De open woonkeukens zijn voorzien van diverse gemakken en ingericht voor grote groepen. Je beschikt o.a. over een Nespresso apparaat, combimagnetron en vaatwasser. 

De groepsvilla heeft tien slaapkamers: acht slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee familiekamers met een ruime bedstee en twee eenpersoonsbedden. Elke slaapkamer beschikt over een badkamer met inloopdouche en toilet. Daarnaast zijn er nog twee aparte toiletten aanwezig. Buiten de groepsvilla vind je een groot terras met terrasmeubilair, waar je met de hele familie samen kunt ontbijten, lunchen of dineren. De groepsvilla beschikt verder over WiFi en parkeergelegenheid voor uw auto's.

Het organiseren van studenten-, vrijgezellen-, of drinkfeesten is in deze groepsvilla niet toegestaan.

Boekingsinformatie

Ligging groepsvilla | 24 pers.

De ligging van "groepsvilla | 24 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.