Vakantievilla | 8-12 Pers.

8.4
12
Deijsvogel.nl logo

✓ Zo goed als nieuw: In gebruik vanaf midden 2020!

De geschakelde vakantievilla is geschikt voor 12 personen en is daarmee uitermate geschikt voor familiegroepen. Met een oppervlakte van 140 m² biedt de villa genoeg leefruimte voor het hele gezelschap. De woonkamer is sfeervol ingericht en beschikt over een flatscreen televisie. In de open woonkeuken met o.a. een Nespresso apparaat, combimagnetron en vaatwasser bereid je de heerlijkste maaltijden.

De vakantievilla biedt vijf slaapkamers, waarvan vier met een tweepersoonsbed en één familiekamer met een ruime bedstee en twee eenpersoonsbedden, allen voorzien van dekbedden. De villa beschikt verder over vijf badkamers met een inloopdouche en toilet. Ook is er een apart toilet aanwezig. Buiten treft je een ruim terras met terrasmeubilair. Vanzelfsprekend beschikt de villa over centrale verwarming, WiFi en parkeergelegenheid voor uw auto's.

Het organiseren van studenten-, vrijgezellen-, of drinkfeesten is in deze villa niet toegestaan. 

Boekingsinformatie

Ligging vakantievilla | 8-12 pers.

De ligging van "vakantievilla | 8-12 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.