De Herberg | 12-20 Pers.

8.3
20
Deijsvogel.nl logo

De vrijstaande groepsaccommodatie biedt plaats aan 20 personen en heeft een oppervlakte van 370 m². Met een ruime woonkamer met open haard, zithoek, radio en flatscreen tv en een aparte eetkamer biedt het vakantiehuis ruimte aan het hele gezelschap. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals o.a. een combi-oven, keramische kookplaat en vaatwasser. De Herberg beschikt over zeven slaapkamers, waarvan één op de begane grond, vier op de eerste verdieping en twee op zolder. Er zijn twee badkamers aanwezig: één met twee douches en wastafels en één met een ligbad, douche en wastafel. Ook zijn er aparte toiletten aanwezig.

De groepsaccommodatie beschikt over een extra bijgebouw die dient als recreatieruimte met tafelvoetbal en tafeltennis. Buiten tref je een ruime en gedeeltelijk omheinde tuin en een terras met terrasmeubilair. Er is een ruime parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Bovendien zijn er twee huisdieren toegestaan, kun je gebruik maken van WiFi en is er vanzelfsprekend centrale verwarming aanwezig.


Bekijk de virtuele tour van dit woningtype

Boekingsinformatie

Ligging de herberg | 12-20 pers.

De ligging van "de herberg | 12-20 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.