Natuurhuisje in Vierhouten

8
Natuurhuisje.nl logo

Dit unieke natuurhuisje is een nieuw gebouwde vakantiewoning op een prachtige plek in de bossen van Vierhouten met uniek uitzicht over een open stuk in het bos. Tot 2012 stond op deze plek een oude, eenvoudige, houten boshut met alleen een houtkachel als verwarming. De prachtige plek met het uitzicht is gebleven. De eenvoudige woning is vervangen door een eigentijdse woning, waarbij veel aandacht is besteed aan in de natuur passende architectuur en natuurlijk het wooncomfort. Bewoners van het natuurhuisje kunnen in de zomer gebruik maken van het natuurzwembad dat vroeger bij het landhuis behoorde. Van dit zwembad van 24 bij 12 meter maken drie in de buurt van het landhuis gelegen huisjes gebruik. Het zwembad is omringd door hoge naaldbomen en ademt de sfeer van vervlogen dagen uit. Het zwembad is niet verwarmd en er worden geen chloor of andere chemicaliën gebruikt.

Bijzonderheden natuurhuisje in vierhouten

Open keuken op de parterre: Afwasmachine, Combimagnetron, Kachel (hout), Kinderstoel, Koel-/vriescombinatie, Koffiezetapparaat, Kookstel (gas), Oven, Stoelen (x 8), Tafel, Vloerverwarming

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in vierhouten

De ligging van "natuurhuisje in vierhouten" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.