Type C Basic, 4-person

4
Bungalow.Net logo

Natuur, ontspanning en entertainment zijn één in de diverse IJsselvallei!
Dit park ligt aan de oevers van de IJssel en is daardoor een ideale plek om te sporten Er is een jachthaven waar u uw boot kunt aanmeren en een uitstekende visplek, dus het is vrijwel onmogelijk om niets te vangen! Er zijn fietspaden en knooppunten over de hele Veluwe en verschillende wandelpaden.

Vergeet je strandspullen niet, want het park heeft een recreatiemeer omringd door zandstranden en zonneweiden! Je kunt niets bedenken wat Het recreatiepark Scherpenhof niet heeft: een enorme indoor speeltuin waar kinderen de hele dag plezier kunnen hebben, een binnen- en buitenzwembad, een gezellige bar en een nachtclub waar iedereen wild is, en nog veel meer: Bowling - Indoor speeltuin - Marina - Internet (momenteel alleen in het hoofdgebouw, gratis) - Buitenzwembad (1 juli / 31 augustus) - Overdekt zwembad - Recreatie team - Restaurant - Snack bar - Speeltuin met meer dan 30 attracties - Sport en spel velden - Tafeltennis - Tennis - Vissen - Wasserij en recreatie.

Let op: Scherpenhof Playcity, de overdekte speeltuin, beslaat zo'n 600 m² en biedt veel verschillende attracties, zoals een ballenbak, een trampoline en een glijbaan van 6,5 meter lang. Zelfs voor de allerkleinsten (vanaf 1 jaar) is er een aparte ruimte. Gasten ontvangen gratis toegang voor het speelparadijs'. (tot en met 6 jaar onder begeleiding).
Let op: Scherpenhof Playcity is gesloten van 09 december t/m 15 december.

De troeven van het Recreatiepark zijn: Diverse watersporten en vismogelijkheden in en rond het park - Nabij de steden Apeldoorn, Zutphen en Deventer - Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt voor de deur.
Opmerking: De indoor speeltuin Play Scherpenhof City beslaat ongeveer 600 vierkante meter en biedt veel verschillende attracties, zoals een trampoline en een glijbaan van 6,5 meter lang. Zelfs voor de kleintjes (kinderen vanaf 1 jaar oud) is er een aparte speelkamer. De gasten van het park profiteren van een gratis toegang tot de speeltuin.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging type c basic, 4-person

De ligging van "type c basic, 4-person" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.