Natuurhuisje in Ruurlo

2
Natuurhuisje.nl logo

We heten u van harte welkom in onze 2 persoons studio! Een unieke en ideale plek als u houdt van rust en natuur. De studio is voorzien van een ruime keuken met alle nodige apparatuur en benodigdheden (zoals een vaatwasser, oven, magnetron, ruime koelkast, pannen, servies e.d.), een eethoek, een zithoek en een 2 persoons boxspring. (Liever twee eenpersoonsbedden, laat het ons weten. )Bed- en keukenlinnen is aanwezig. De tv werkt via Chromecast + schotelantenne. Grenzend aan de ruime hal bevinden zich het toilet en doucheruimte met wasmachine + droogrek. (Deze worden begin 2022 verbouwd, vandaar dan even geen beschikbaarheid.) Op het terras staat een picknicktafel met opklapbare banken en binnen staan 2 tuinstoelen. Is het kouder, dan kunt u binnen genieten van de warmte en sfeer bij de pelletkachel. De studio ligt aan een landelijke weg, grenzend aan het bos. Komt u met de fiets, dan kan deze binnen staan, voor de auto is er voldoende parkeergelegenheid. We hopen u te mogen begroeten!

Bijzonderheden natuurhuisje in ruurlo

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Terras (privé), Wasmachine, Afwasmachine, Verwarming (CV), Pelletkachel, Whiteboard, Keuken, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in ruurlo

De ligging van "natuurhuisje in ruurlo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.