Vakantiehuis Rekken

8.8
26
Groepen.nl logo

Bij deze groepsaccommodatie in Rekken kom je niets te kort! Deze accommodatie is (afgescheiden) gelegen bij een camping en geschikt voor maximaal 26 personen. Je kunt samen genieten in de whirlpool en gebruik maken van de faciliteiten op de camping, waaronder het openlucht zwembad.  
De zgn. "risicogroepen" (bv. jongeren, mannen) betalen een borg van 100,- pp.!!

Een groepsaccommodatie in Gelderland met whirlpool


Deze groepsaccommodatie heeft een eet- en zitgedeelte met haard. In de keuken zijn alle voorzieningen die je kunt wensen. Er zijn vier slaapkamers met eigen sanitair. Je hebt echter het gevoel dat er acht slaapkamers zijn. Iedere slaapkamer heeft namelijk een vide met twee bedden, dit verhoogt de privacy op de slaapkamers. Vanaf 25 personen is er een extra 5de kamer voor 2 personen (met eigen sanitair). De groepsaccommodatie is gelegen bij een camping. Het is afgescheiden van het campinggedeelte zodat je met je groep privacy hebt en toch gebruik kan maken van de faciliteiten van de camping. Grote speeltuin, speelveld, open lucht zwembad, etc. Je hebt in je privétuin een eigen overdekt terras met open haard, whirlpool (bij te huren voor je groep), buitenkeuken en een sauna en dat maakt deze accommodatie zeer aantrekkelijk.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten 


Dit vakantiehuis is gelegen op de grens van Gelderland, Overijssel en Duitsland. Je kunt voor uitstapjes alle kanten op! Naast de vele faciliteiten op locatie zijn er in de omgeving vele bezienswaardigheden, leuke activiteiten en attracties. Van kastelen en landgoederen tot klimbossen en avonturenparken. Het dorp wordt gescheiden door rivier de Berkel. Deze rivier is fantastisch om langs te wandelen richting Eibergen of Duitsland. Maar ook een fietstocht mag niet ontbreken tijdens je vakantie. De Achterhoek is niet voor niets verkozen tot één van de beste fietsregio's in Nederland.

Huisje huren in Gelderland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Rekken

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis rekken

De ligging van "vakantiehuis rekken" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.