Groepsaccommodatie Putten

9.9
48
Groepen.nl logo

Familiehuis voor groepen die gesteld zijn op ruimte, luxe en privacy in een bosrijke omgeving. Je hebt de beschikking over o.a. volley- en voetbalveld en binnen zwembad.
De groepsaccommodatie ligt op 400 meter van het bos, midden op de Veluwe. Je beschikt over veel ruimte, zowel binnen als buiten. De keuken is compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Je verblijft hier met maximaal 48 personen. Een ideaal adres voor families. Ook groepen die inspanning (nordic walking, fietsen of zwemmen) willen combineren met ontspanning zijn van harte welkom. 

Een vakantiehuis in Gelderland met slaapkamers voorzien van eigen sanitair 


Je beschikt over een eetverblijf en zithoek met bartafels, een stamtafel, bistrobank, open haard en uiteraard is WIFI aanwezig. Grote keuken die voorzien is van alle benodigde apparatuur. Op de begane grond zijn 6 slaapkamers met eigen badkamer. Ruim miva toilet en rolstoeltoegankelijk. Op de verdieping zijn 7 slaapkamers, elk met badkamer. Half overdekt buiten terras met stoelen en tafels. De groep mag in overleg gebruik maken van het overdekt zwembad (iom. de eigenaar 1 uur per dagdeel per groep). Let op: Het zwembad wordt gerenoveerd van oktober 2021 tot april 2022 en is dan niet te gebruiken.

Maak samen een wildwandeling 


Je kunt met onze natuurgids mee om een wildwandeling te maken. Dwalen door het Veluws Massief en ondertussen naar de voeder- en drinkplaatsen van divers wild gaan kijken. Alles is bijna mogelijk, denk aan: natuurbelevingstocht met fotoboek, smokkeltocht voor de kids, dwaaltocht over het stuifzand bij Kootwijk, een boswachterslunch in het bos etc.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie putten

De ligging van "groepsaccommodatie putten" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.