Vakantieboerderij Otterlo

9.1
60
Groepen.nl logo

Deze kampeerboerderij ligt samen met een minicamping aan de rand van Otterlo. Op loopafstand van de bossen. Voor kleinere groepen ook zeer geschikt.

Een vakantiehuis in Gelderland met groot sportveld 

In de recreatieruimte is een zithoek, een kleine bar en het eetgedeelte. In de hal zijn 2 toiletten. Het geheel wordt verwarmd met gevelkachels. De keuken is professioneel ingericht. Op enkele meters van de recreatieruimte is het slaapgebouw met 3 slaapzalen (stapelbedden). Het sanitair bestaat uit 4 toiletten en 4 douches, bij grote groepen zijn er eventueel nog 2 douches extra. Voor de kleinste gasten is er een trampoline en voor de grotere een tafeltennistafel en een groot sportveld met voetbalgelegenheid en een volleybalnet. De vuurton buiten zorgt voor extra gezelligheid op koelere avonden.

Samen een potje boerengolf spelen

De kampeerboerderij ligt op loopafstand van de bossen waar je kunt wandelen, fietsen en spelen. In de omgeving is het mogelijk boerengolf te spelen of een ritje te maken met een huifkar. Ook is er een activiteitencentrum dat vele mogelijkheden biedt met betrekking tot sport en spel. In de omgeving ligt Park de Hoge Veluwe, daar is het mogelijk 'witte' fietsen te huren en er zijn tal van musea. De kampeerboerderij ligt dicht bij Arnhem, Apeldoorn, Ede en Barneveld (ongeveer 10km).

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij otterlo

De ligging van "vakantieboerderij otterlo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.