Groepsaccommodatie Otterlo

8.6
60
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is gelegen nabij het Otterlose bos met uitzicht over de weilanden. De accommodatie kan het hele jaar afgehuurd worden voor schoolreizen, werkweken, jeugd- en sportkampen, familiereünies en vriendengroepen. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 60 personen en is rolstoel toegankelijk.

Een vakantiehuis in Gelderland met speelterrein

Op de begane grond is een recreatie/eetzaal met een ruime zithoek. In de recreatiezaal is een tafeltennistafel en een dartbord aanwezig. De keuken is compleet ingericht. Op de begane grond zijn 6 toiletten en douches (waaronder 1 invalidendouche en -toilet) en 3 slaapkamers voor elk 8 personen. Boven zijn 2 slaapzalen voor 16 en 20 personen, voorzien van stapelbedden. Je dient zelf je slaapzak/dekbed, kussen en hoeslaken mee te nemen. Buiten is een sport/speelterrein, terras en ruime parkeergelegenheid. Het hele gebouw is voorzien van centrale verwarming. 

Maak samen een ruiter- wandel- of fietstocht

De groepsaccommodatie ligt op loopafstand van het Otterlose bos en met uitzicht over de weilanden. In de directe omgeving vind je ruiter-, wandel- en fietspaden door de bossen, langs zandverstuivingen en heide. Ook vind je in de omgeving: Nationaal park de Hoge Veluwe, slot St. Hubertus, Tegelmuseum, Kröller-Müller museum en het Museonder. Ook kun je in de omgeving prachtige huifkartochten maken. In Arnhem kun je het Openluchtmuseum en Burger's Zoo bezoeken en in Apeldoorn zijn het Paleis het Loo, de Apenheul en pretpark Julianatoren zeker een bezoekje waard.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Otterlo 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie otterlo

De ligging van "groepsaccommodatie otterlo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.