Vakantieboerderij Otterlo

7.9
62
Groepen.nl logo

Deze kampeerboerderij op het platteland is uitermate geschikt voor vriendengroepen, familieuitjes, scholen en jeugdverenigingen. De boerderij biedt veel privacy, heeft een eigen oprit en ligt naast een melkveebedrijf. Er kunnen maximaal 60 personen overnachten, verdeeld over 5 slaapzalen.

Een vakantiehuis in Gelderland direct aan het bos 

Er is een recreatieruimte met een barhoek en een zithoek met bankstellen. Daarnaast is er een ruime keuken met alles erin om op basis van zelfverzorging te verblijven. Op de 5 slaapzalen staan stapelbedden waar eventueel ook eenpersoons bedden van gemaakt kunnen worden. Er is een 2e recreatiezaal met o.a. tafeltennis, voetbalspel e.d. Buiten is een mooi beschut speelveld/sportveld om te voet/volleyballen en ruimte voor een kampvuur. Op het terras staan picknicktafels, met een overstek om te barbecueën. Vanaf het terras heb je uitzicht over de weilanden waar de koeien lopen. Tevens kunnen de kinderen spelen met de geitjes, kipjes en konijntjes. Kortom, deze boerderij heeft voor elk wat wils! Vanaf de eigen oprit loop je het bos in, waar vele wandel- en fietsroutes zijn.

Samen een step- of huifkartocht maken

In de omgeving van deze accommodatie vind je Park de Hoge Veluwe, waar je de bekende witte fietsen kunt huren. Ook kun je steptochten en huifkartochten maken. Mountainbikes huren behoort ook tot de mogelijkheden. Aangezien de accommodatie bij het bos ligt kun je gaan wandelen met een boswachter, survivaltochten maken en wild kijken. Otterlo ligt in de buurt van Apeldoorn (14 km) en Arnhem (17 km).

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Otterlo

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij otterlo

De ligging van "vakantieboerderij otterlo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.