Vakantiehuis Otterlo

6.7
14
Groepen.nl logo

Deze vrijstaande groepsaccommodatie ligt aan een van de glooiende beekjes op het vakantiepark. Vanaf de voorkant van de villa kijk je prachtig uit over het water. Tevens heeft de woning een grote tuin waar je lekker buiten kan zitten, en de kinderen kunnen rond rennen. Kortom, de ideale woning om een gezellig familieweekend in te spenderen!

Groepsaccommodatie in Gelderland met uitzicht over het water


De groepsaccommodatie beschikt over vier tweepersoons slaapkamers en één vierpersoons slaapkamer en een tweepersoons bedstee. Er zijn twee woonkamers, waardoor de kinderen zich ook even kunnen afzonderen van alle ouders.. Daarnaast zijn er drie luxe badkamers! Ruimte genoeg dus. De keuken beschikt over een vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Buiten is er een grote tuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Het recreatiemeer ligt dichtbij, waardoor het ook met warme dagen goed vertoeven is! 

Samen struinen door de Veluwe


Dit vakantiepark is de perfecte plek voor een vakantie midden in de natuur. De vakantieverblijven zijn omringd door bomen en vanaf het park wandel je zo Nationaal Park De Hoge Veluwe op. Vanaf het nabijgelegen dorpje Otterlo lopen verschillende wandelroutes door dit prachtige natuurgebied. Verken bijvoorbeeld het Klompenpad, zoek samen met de kinderen naar paddenstoelen en spot edelherten en wilde zwijnen tussen de eeuwenoude bomen. Ook culturele uitjes zijn niet ver weg. Zo vind je op nog geen 30 minuten rijden Paleis het Loo en het Kröller-Müller Museum. Op het vakantiepark kun je alle kanten op. Echte waterratten kunnen zich uitleven in de speelvijver of hun hengel uitslaan in het visgebied. Voor een moment van ontspanning is een bezoek aan de sauna zeker de moeite waard.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis otterlo

De ligging van "vakantiehuis otterlo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.