Groepsaccommodatie Otterlo

10
18
Groepen.nl logo

Deze vrijstaande luxe groepsaccommodatie is gelegen op een vakantiepark en biedt uitzicht over de recreatieplas. Zodra je de villa binnenstapt word je direct aangenaam verrast door de mooie styling van het interieur. Tevens heb je hier alle ruimte om je eigen ding te doen. Geniet buiten met z'n alle op het ruime terras aan het beekje. Deze groepsaccommodatie is een ideale uitvalsbasis om de Veluwe in te ontdekken!

Groepsaccommodatie in Gelderland, met uitzicht over het water 


Beneden zijn er drie slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en twee badkamers. Daarnaast is er een woonkamer waar het heerlijk vertoeven is en beschikt de keuken over een grote eethoek. Boven zijn er nog eens vier slaapkamers en twee 

badkamers! Aan ruimte heb je hier geen gebrek. 

Samen dieren spotten op de Veluwe

Dit vakantiepark is de perfecte plek voor een vakantie midden in de natuur. De vakantieverblijven zijn omringd door bomen en vanaf het park wandel je zo Nationaal Park De Hoge Veluwe op. Vanaf het nabijgelegen dorpje Otterlo lopen verschillende wandelroutes door dit prachtige natuurgebied. Verken bijvoorbeeld het Klompenpad, zoek samen met de kinderen naar paddenstoelen en spot edelherten en wilde zwijnen tussen de eeuwenoude bomen. Ook culturele uitjes zijn niet ver weg. Zo vind je op nog geen 30 minuten rijden Paleis het Loo en het Kröller-Müller Museum. Op het vakantiepark kun je alle kanten op. Echte waterratten kunnen zich uitleven in de speelvijver of hun hengel uitslaan in het visgebied. Voor een moment van ontspanning is een bezoek aan de sauna zeker de moeite waard.


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie otterlo

De ligging van "groepsaccommodatie otterlo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.