Natuurhuisje in Ooij

2
Natuurhuisje.nl logo

Op de rand van Nijmegen en de Ooijpolder, in het natuurgebied De Gelderse Poort, staat dit duurzaam gebouwde huisje. Het natuurhuisje staat in de tuin van de verhuurders en is vrijstaand, gebouwd van hout, stro en leem. Vanaf de veranda kijk je uit over de bloemrijke tuin en de Waal waar je soms bevers kunt zien zwemmen! Het huisje is comfortabel uitgerust voor twee personen. Het heeft een slaapkamer, zitkamer, eigen douche en toilet en een kleine binnen- en buitenkeuken met de basisvoorzieningen om te koken. Het huis wordt verwarmd door een pelletkachel (eerste lading bij de prijs inbegrepen). Er is parkeergelegenheid en eventueel zijn er fietsen beschikbaar. Het is de perfecte basis om één van de vele wandel- of fietsroutes in de omgeving te doen of de stad Nijmegen te bezoeken.

Bijzonderheden natuurhuisje in ooij

Badkamer, Eenpersoonsbed (x 2), Fietsen beschikbaar (gratis)(x 2), Keuken, Parking, Pelletkachel, Slaapbank, Terras (privé), Tuin (gedeeld), Tuindeuren, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in ooij

De ligging van "natuurhuisje in ooij" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.