Natuurhuisje in Oene

4
Natuurhuisje.nl logo

In het buitengebied van de IJssel ligt deze zorgboerderij. Langs koeien, een groentetuin en een viertal kleine trekkershutjes kom je achter op het erf waar de yurt staat. Wat meteen opvalt aan dit natuurhuisje is de ontspannen sfeer als je binnenkomt. Het is een plek om tot rust te komen. Het uitzicht over de weilanden, de ronde vorm, de natuurlijke materialen van de yurt, het kaarslicht en het houtkacheltje zorgen hiervoor. Ook de nachten zijn een ervaring. Het wordt echt donker en de weidsheid zorgt voor een prachtige sterrenhemel. De yurt is zelf gemaakt en ingericht op een kampeerervaring met de luxe van een warm onderkomen. De kachter is, zeker in de winter, het hart van de yurt. Koken kan op deze kachel, maar ook in een bijgebouwtje voor de snellere hap. Ook is er een derde gebouwtje met douche en sauna. Let op! Licht wordt gemaakt door kaarsen, er is geen elektriciteit in de yurt aanwezig.

Bijzonderheden natuurhuisje in oene

Badkamer (gedeeld met anderen), Infrarood sauna, Internettoegang (WiFi), Keuken (gedeelde met anderen) , Open haard, Tuin, Tweepersoonsbed (x 2)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in oene

De ligging van "natuurhuisje in oene" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.