Vakantiehuis Nunspeet

8.2
30
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is centraal gelegen op een vakantiepark. Binnen een minuut ben je bij de manege, het zwembad, volleybalveld, speeltuin en de horeca.

Groepsaccommodatie in Gelderland, gelegen op een park

Deze accommodatie heeft een grote woonkamer met gezellige open haard (zelf gekloofd hout meenemen) in een aparte zithoek. Ook hangt er in de woonkamer een grote tv en is er een radio aanwezig. Vanuit de woonkamer loop je de serre in waar plaats is om met 30 personen te eten. In de groepsaccommodatie zijn 4 slaapkamers waarin stapelbedden staan. Matrassen en kussens zijn aanwezig zodat je zelf linnengoed mee moet nemen zo ook een slaapzak of dekbed. De serre komt uit bij het zwembad en peuterbad dat ook door overige gasten van het park gebruikt wordt. Het zwembad is open van Hemelvaart tot en met begin september. Er is een ruime keuken aanwezig met horeca-apparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, koffiezetapparaat, werktafels, vrieskist, koelruimte en een groot horeca-kooktoestel. 

Samen struinen door de bossen


Op directe afstand gelegen van de bossen, de heide, De Zandenpas, het Veluwemeer, zandversuivingen en Nunspeet.
Kortom ideaal om dit allemaal vanuit je accommodatie te ontdekken!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis nunspeet

De ligging van "vakantiehuis nunspeet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.