Groepsaccommodatie Nijmegen

7.2
10
Groepen.nl logo

Let op: Afhankelijk van de Covid-19 maatregelingen kan deze accommodatie in de aangevraagde periode beschikbaar zijn voor maximaal 8 personen. Wil je met meer personen komen dan is dat op aanvraag.
Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 10 personen. (oud) studenten, vrienden, vriendinnen, reünie die graag een weekeinde feest vieren.. het is hier allemaal mogelijk! Maak een mooie stadswandeling, ga lekker stappen, culinaire genieten in de stad, fietsen, wandelen of mountainbiken in de landelijke omgeving van de Ooypolder. Een ideale uitval basis voor je weekendje weg. 

Groepsaccommodatie in Gelderland, dichtbij het centrum van Nijmegen

Je verblijft in een karakteristiek pand uit 1817. Het is slechts 5 minuten lopen naar de Waalkade en het stadscentrum! Daarnaast loop of fiets je zo de natuur in. Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers! Bed- en badlinnen hoef je niet zelf mee te nemen, want deze liggen voor je klaar bij aankomst. Parkeren is geheel gratis op eigen terrein. Wil je Nijmegen verkennen op de fiets? Vraag naar de gratis fietsen! Buiten kun je ook nog heerlijk genieten van een BBQ in de zon op het terras!

Ontdek samen de oudste stad van Nederland

Is jullie groep op zoek oprechte gastvrijheid? De eigenaren vertellen je graag alle hotspots en bezienswaardigheden van Nijmegen en omgeving: uitwaaien, zwemmen aan Waal strand, de boeiende scheepvaart, wandelen, fietsen in het groen, een gezellige terrasje en cultuur snuiven in de oudste stad van Nederland. Laat jezelf inspireren!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie nijmegen

De ligging van "groepsaccommodatie nijmegen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.