Vakantieboerderij Meerveld

10
58
Groepen.nl logo

Deze eenvoudige kampeerboerderij is rustig gelegen aan de uitgestrekte heidevelden aan de rand van de bossen, nabij Apeldoorn. Geschikt voor scholen, verenigingen en groepen met paarden.

Een groepsaccommodatie in Gelderland met ruime speelweide

Je hebt de beschikking over een eenvoudige recreatiezaal op de eerste verdieping, aparte eetzaal (72m2), een ruime (zelfverzorgings) keuken en vier slaapzalen allemaal met stapelbedden. Er zijn 4 douches en 4 toiletten. Rondom de nog in werking zijnde boerderij vind je een ruime speelweide, voorzien van schommel, wip, trampoline, tafeltennistafel, tafelvoetbal, volleybalveld, voetbalveld en kampvuurplaats. Er zijn skelters aanwezig en fietsen zijn te huur. Je dient zelf je borden, glazen, kopjes en bestek en slaapzak mee te nemen. Voor paardengroepen zijn er 10 paardenboxen aanwezig voor het stallen van de paarden. Rondom is een wei beschikbaar voor de paarden.

Ontdek samen de omgeving 

Het Uddelermeer is vlakbij. En niet te vergeten de Apenheul, Paleis 't Loo, Wildpark Het Aardhuis, allemaal op fietsafstand van deze kampeerboerderij.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij meerveld

De ligging van "vakantieboerderij meerveld" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.