Vakantievilla Maurik

10
8
Groepen.nl logo

Een vakantievilla met zeer veel privacy, gelegen bij de jachthaven. Ideaal voor een weekendje weg met z'n allen! De villa is geschikt voor 8 personen en is voorzien van een complete keuken, 3 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten. Vanaf het buitenterras kun je genieten van het uitzicht op de jachthaven en het recreatiemeer. 

Samen zwemmen bij je vakantiehuis in Gelderland 


Op de jachthaven is een zwembad met 2 glijbanen en een waterspeeltuin. Het zwembad heeft een 'Open sky' dak: een bijzondere dakconstructie. Bij mooi weer kan deze volledig open geschoven worden, net zoals de wanden. Het zwembad is elke dag geopend van 09.00-18.00 en s 'avonds van 19.00-21.00 uur en jij als gast mag hier ook gebruik van maken. Ook kunt u gebruik maken van de horeca faciliteiten. Het zwembad en de horeca faciliteiten zijn geopend van 1 april - 1 oktober.
 

Uniek voor waterliefhebbers 


De vakantievilla is gelegen in de fruittuin van Nederland. De Betuwe is een prima omgeving om te gaan fietsen of wandelen. Met het pontje ben je zo in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Watersportliefhebbers kunnen hier ook genieten!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Maurik 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla maurik

De ligging van "vakantievilla maurik" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.