Vakantiehuis Maurik

10
20
Groepen.nl logo

Centraal en goed bereikbaar in Nederland ligt dit natuur- en recreatiegebied. In dit gebied, aan het water en de jachthaven, ligt deze groepsaccommodatie. Aan alles is gedacht om je verblijf met maximaal 20 personen tot een succes te maken. Het huis is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en mede door de ligging naast een vakantiepark met veel voorzieningen en horecafaciliteiten wordt plezier gegarandeerd! 

Een groepsaccommodatie in Gelderland met sauna 

Het huis heeft een woonkamer met openhaard en lcd-tv. De open keuken is van veel gemakken voorzien. Via een halletje kom je in de tweede verblijfsruimte die met name bij kinderen in de smaak zal vallen. Een eigen loungehoek met tv, maar ook een tafeltennistafel, pooltafel en airhockey. Daarnaast een grote knutseltafel voor de creatievelingen. Door de twee verblijfsruimtes naast elkaar kunnen ouders en kinderen ongestoord mét en zonder elkaar genieten. Op de bovenverdieping bevinden zich 6 ruime slaapkamers, waarvan 2 met eigen wastafel. Daarnaast 3 badkamers waarvan 1 zeer ruime met regendouche en bad. Ook zijn op de verdieping een kleine sauna en een zonnebank aanwezig. Drie slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. 

Samen spelen op het speelveld 

Er is een groot overdekt terras met luxe loungestoelen. Je verblijft op het haventerrein met een speeltuin en speelveld. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Uiteraard kan er worden gevist maar je kunt ook een motorsloep of een zeilboot huren. Op het naastgelegen vakantiepark kun je in het zomerseizoen (1 apr - 1 okt) uit eten en de kinderen kunnen spelen in de overdekte speelhal. Op de jachthaven is een zwembad met 2 glijbanen en een waterspeeltuin. Het zwembad heeft een 'Open sky' dak: een bijzondere dakconstructie. Bij mooi weer kan deze volledig open geschoven worden, net zoals de wanden. Het zwembad is elke dag geopend van 09.00-18.00 en s 'avonds van 19.00-21.00 uur en jij als gast mag hier ook gebruik van maken. Het zwembad en de horeca faciliteiten zijn geopend van 1 april - 1 oktober. De Betuwe is met zijn prachtige omgeving en slingerende dijken een bezoekje met fiets of auto waard. Met het pontje zit je zo in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. 

Huisje huren in Gelderland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis maurik

De ligging van "vakantiehuis maurik" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.