Groepsaccommodatie Maurik

10
18
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is ideaal voor een groot gezin, familieweekend of een vriendengroep. Het huis is in 2017 helemaal gerenoveerd. Vanuit de tuin loop je zo het vakantiepark op. Het overdekte zwembad, speelhal, de horeca en alle andere faciliteiten zijn dichtbij het huis. Het huis is geschikt voor 18 personen en beschikt over 7 slaapkamers en 3 luxe badkamers (met een sauna en Whirlpool). Op de begane grond is een woonkamer aanwezig met aansluitend een eethoek en keuken. De tuin heeft een overkapping met lounge banken en een Boretti buitenkeuken.

Samen zwemmen in het zwembad bij je vakantiehuis in Gelderland 


Het zwembad beschikt over een bad met 2 glijbanen en een waterspeeltuin. Het zwembad  heeft een 'Open sky' dak: een bijzondere dakconstructie. Bij mooi weer kan deze volledig open geschoven worden, net zoals de wanden. Het zwembad is elke dag geopend van 09.00-18.00 en s 'avonds van 19.00-21.00 uur en jij als gast mag hier ook gebruik van maken. Het zwembad en de horeca faciliteiten zijn geopend van 1 april - 1 oktober.

Maak gebruik van de faciliteiten van het vakantiepark


De groepsaccommodatie is centraal gelegen op het vakantiepark. Alle faciliteiten en het recreatiemeer liggen op steenworp afstand. Het luxe huis is gelegen in de Fruittuin van Nederland. De Betuwe is een prachtige omgeving om te gaan fietsen of wandelen. Met het pontje ben je zo in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Watersportliefhebbers kunnen hier ook genieten!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie maurik

De ligging van "groepsaccommodatie maurik" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.