Holiday Home 4 personen Sauna

8.2
4
Topparken.nl logo

Vrijstaand vakantiehuis met privé sauna, midden op de Veluwe. De bosrijke omgeving zorgt ervoor dat het genieten begint bij het oprijden van het vakantiepark! 

Dit fijne vakantiehuis biedt ruimte voor vier personen en beschikt over een privé sauna. Het woongedeelte is modern ingericht met een eettafel, comfortabele zitbank, twee fauteuils en een flatscreen tv. De keuken is van alle gemakken voorzien met onder andere een combimagnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en geven uitzicht op de eigen tuin met terras en privé sauna. Kortom, een heerlijke plek om thuis te komen na een lange fietstocht of wandeling. 

Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers en een badkamer met toilet. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt, zodat u hier geen omkijken naar heeft. De badkamer is voorzien van een ruime douche, een wastafel en het toilet. 

Al onze vakantiehuizen zijn rookvrij, beschikken over een eigen parkeerplaats en gratis wifi. 

Boekingsinformatie

Ligging holiday home 4 personen sauna

De ligging van "holiday home 4 personen sauna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.