Deluxe 5 personen Sauna

8.5
5
Topparken.nl logo

Geniet van uw vakantie op de Veluwe in dit luxe en moderne vakantiehuis voor 5 personen. De heerlijke sauna en buitendouche in uw tuin maken uw verblijf helemaal compleet.

Dit vakantiehuis biedt plaats aan 5 personen. De eyecatcher van het vakantiehuis is de heerlijke sauna in de tuin, waar u ultieme ontspanning beleeft. Bovendien bevindt zich in uw tuin een buitendouche. Het grote terras en de tuin hebben een ligging op het zuiden, waardoor u tot zonsondergang van de zon kunt genieten.

Binnen valt de moderne woonkamer, met veel lichtinval, meteen op. Het vakantiehuis is volledig in Ibiza style ingericht met frisse kleuren. Pak uw moment van rust op het terras of in de ruime woonkamer. De keuken is van alle moderne gemakken voorzien, zoals o.a. een zeer ruime koelkast met vriezer, combimagnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, Senseo, fluitketel, broodrooster, waterkoker en 4-pits gasstel.

Het vakantiehuis biedt verder twee slaapkamers, een ruime tweepersoons slaapkamer en een tweede slaapkamer voorzien van een stapelbed en een eenpersoonsbed. Tenslotte vindt u in het vakantiehuis een badkamer met een ruime douche, wastafel en toilet. Tevens is het vakantiehuis rookvrij en kunt u gebruik maken van WiFi.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 5 personen sauna

De ligging van "deluxe 5 personen sauna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.